Usein kysyttyä

 • Miksi Jätskiauto on myöhässä tavoiteaikataulusta?

  Jätskiauto pyrkii aina saapumaan jokaisen reitin ensimmäiselle pysäkille tavoiteaikataulun mukaisesti. Muille pysäkeille Jätskiauton saapumisajat ovat suunniteltuja aikoja ja reitin aikana saapumisaikoihin
  vaikuttavat mm. liikenne, asiakasmäärät aiemmilla pysäkeillä sekä mahdolliset tekniset ongelmat. Edellä mainituista seikoista huolimatta Jätskiauto pyrkii aina käymään kaikilla pysäkeillä,vaikka olisi suunnitellusta aikataulusta jäljessä. Voit seurata Jätskiauton kulkua karttapalvelustamme. Tällöin voit odotella kotisohvalla ja lähteä pysäkille vasta kun Jätskiauto lähestyy pysäkkiäsi.
 • Missä Jätskiauto on?

  Kartalta voit nähdä liikkeellä olevat Jätskiautot reaaliaikaisesti niiden ollessa ajossa. Katso etusivulta kohta "Missä Jätskiauto on?" Jätskiautopysäkit (n.60 000 kpl) on merkitty karttapohjaan ja Jätskiauton eteneminen näkyy reaaliaikaisesti liikkeenä ko. karttapohjalla (silloin kun autot ovat liikenteessä). Pysäkkien ajopäivät ja suunnitellut kellonajat näkyvät pysäkkejä klikkaamalla. Lisäksi Jätskiautologoa klikkaamalla saat näkyviin viivana Jätskiauton viimeisen kahden tunnin liikkeen karttapohjalla. Mikäli Jätskiauto on myöhässä, voit rauhassa katsoa kotona milloin auto alkaa lähestyä omaa pysäkkiä. Kun auto on 1-3 pysäkin päässä omasta pysäkistä, kannattaa lähteä ulos ostoksille.
 • Miten voin liittyä etuasiakkaaksi tai poistaa etuasiakkuuden?

  Rekisteröitymällä Jätskiauton etuasiakkaaksi saat tietoa milloin Jätskiauto liikkuu asuinalueellasi ja tietenkin ajankohtaiset tuotetarjoukset. Saat tekstiviestin ja sähköpostin kun Jätskiauto on tulossa asuinalueellesi. Etuasiakkaaksi voit rekisteröityä täällä: https://www.jatskiauto.com/liity-etuasiakkaaksi. Liittyessäsi saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnuksien avulla voit myöhemmin käydä päivittämässä tietojasi tai halutessasi poistaa tietosi etuasiakasrekisteristä. Jos et muista tunnuksiasi, voit myös muokata tai poistaa tietosi ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai anna palautetta -linkin kautta.
 • Mistä löytyvät Jätskiauton aikataulut?

  Aikataulut löydät etusivulta postinumerohaulla.
 
 • Miksi aikatauluhausta avautuu edellisen vuoden aikataulu?

  Mikäli postinumerohausta avautuu väärän vuoden aikataulu, toimi seuraavalla tavalla: Älypuhelimen tai selaimen tarjotessa vaihtoehtoina avataanko pdf vai ladataanko uudestaan; tällöin tulisi valita ladataan uudestaan. Muutoin avautuu vanha aiemmin avattu aikataulu. Tietokoneilla sekä puhelimissa on myös tallentavia selaimia, jolloin tietokone saattaa avata vanhoja tietoja, jotka ovat tallentuneet koneelle. Tällöin selain pitäisi päivittää.
 • Minne voin lähettää pysäkkitoiveen?

  Pysäkkitoiveen voit lähettää nettisivuillamme kohdassa https://www.jatskiauto.com/pysakkitoive
 • Mistä löytyvät jätskituotteiden sisältämät ainesosat?

  Ainesosat löytyvät tuotteiden pakkausselosteista, sekä tuotteet osiosta: https://www.jatskiauto.com/tuotteet. Nettisivuiltamme löydät myös tuotteiden allergeenilistauksen: https://www.jatskiauto.com/allergeenilistaus.
 • Ovatko Jätskiauton tuotteet pastöroituja?

  Jäätelöissä käytetty maito ja kerma on pastöroitu.
 • Mitkä maksuvälineet käyvät Jätskiautolla?

  Käteinen, pankki- ja luottokortit (Visa Electron, Visa ja Mastercard). Voit maksaa myös lähimaksulla.
  Miksi pankkikorttiostossa ja kuitissa yrityksen nimi on muu kuin Jätskiauto? Suomen Jätskiauto Oy:n myyntitoiminnasta vastaavat paikalliset franchising-yrittäjät.
 
 • Voiko Jätskiautolta ostaa lahjakortteja?

  Lahjakorttitiedustelut voitte laittaa joko tämän linkin kautta: https://www.jatskiauto.com/anna-palautetta tai lähettämällä sähköpostia alueen yrittäjälle: https://www.jatskiauto.com/yhteystiedot

 • Minne voin ottaa yhteyttä puhelimella?

  Puhelinnumerot Jätskiautoihin löytyvät reittihaku -kohdasta ja siellä reittitietojen yhteyteen on
  merkattu puhelinnumero alueen Jätskiautoon. Puhelinnumerot ovat toiminnassa reittien aikana.
 • Minne voin ottaa yhteyttä sähköpostilla?

  Nettisivuiltamme löydät paikallisten yrittäjiemme sähköpostiosoitteet: https://www.jatskiauto.com/yhteystiedot
 • Miten Jätskiauton jäätelöt pysyvät kylminä kotiin vietäessä?

  Jätskiautoissa on noin -35-40 asteiset pakkaset, jotta voimme varmistaa kylmäketjun katkeamattomuuden. Näin ollen syödessä kannattaa muistaa, että sulamisaika on vähän pidempi kuin kotipakkasesta otettuna.
 • Olen muuttanut - tuleeko mainos uuteen osoitteeseeni?

  Voit päivittää osoitetietosi tunnuksillasi osoitteessa https://www.jatskiauto.com/liity-etuasiakkaaksi/login. Kun olet päivittänyt asiakasrekisteriimme uuden osoitteesi, päivittyy muutos n. 1-2kk kuluessa. Saamme postilta osoitepäivitykset vain kerran vuodessa joulukuussa, joten oma-aloitteinen osoitepäivitys tulisi muistaa tehdä.
 • Miten pakkaukset kierrätetään?

  Kiiltävät, alumiinia sisältävät jäätelöpaperit lajitellaan sekajätteeseen. Muoviset osat lajitellaan energiajätteeseen tai huuhdeltuna muovipakkauskeräykseen ja kartonkinen kuivana kartonkiin tai likaantuneena energiajätteeseen.
 • Mistä löydän Jätskiauton tietosuojaselosteen?

  Rekisteri- ja tietosuojaselosteemme löydät tästä linkistä: https://www.jatskiauto.com/media/Rekisteri-_ja_tietosuojaseloste.pdf